سامانه جستجو قوانین




آرا دادگاه

قرارداد ساز آرش علیزاده نیری وکیل پایه یک دادگستری آژانس هواپیمایی عصر پرواز مجری ویزای شینگن ویزای ایتالیا ویزای چین ویزای دبی
رای بدوی :

در خصوص شکایت ش. با وکالت م.م. علیه ع.م. دایر بر سرقت؛ دادگاه با توجه به شکایت شرکت مربوطه و دلایل منعکس در کیفرخواست صادره از دادسرای شهرستان رباط کریم بزه انتسابی را به متهم موصوف محرز و ثابت دانسته، علی‌هذا به استناد ماده 661 از قانون مجازات اسلامی متهم را به تحمل سه ماه و یک روز حبس تعزیری و ده ضربه شلاق تعزیری محکوم و به لحاظ استرداد اموال مسروقه دادگاه با تکلیفی مواجه نمی‌باشد. رأی صادره غیابی ظرف ده روز قابل واخواهی در همین شعبه و سپس ظرف بیست روز قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظر استان تهران می‌باشد.

 دادرس شعبه 101 دادگاه عمومی جزایی شهرستان رباط کریم

رای واخواهی :

در خصوص واخواهی آقای ع.م. با وکالت م.ج. نسبت به دادنامه غیابی به شماره 507/92 مورخه 13/04/1392 صادره از سوی این شعبه با توجه به این‌که دادنامه صادره وفق مقررات قانونی و شرعی اصدار یافته و واخواه اعتراض مؤثری که موجبات نقض دادنامه را ایجاب نماید در فرجه قانونی به عمل نیاورده است، لذا ضمن رد اعتراض واخواه، دادنامه غیابی عیناً و ابرام می‌گردد. رأی صادره حضوری و ظرف 20 روز پس از ابلاغ، قابل اعترض در محاکم تجدیدنظر استان تهران می‌باشد.

 دادرس شعبه 101 دادگاه عمومی جزایی شهرستان رباط کریم


رأی تجدیدنظر :

 در خصوص اعتراض و تجدیدنظرخواهی آقای م.ج. به وکالت از ع.م. از دادنامه شماره 600960 مورخه 23/06/92 صادره از شعبه 101 دادگاه عمومی شهرستان رباط کریم که به موجب آن مشارالیه با رد واخواهی از دادنامه غیابی 07/05/92 بدوی به اتهام سرقت به 91 روز حبس و ده ضربه شلاق محکوم گردیده است. با ملاحظه محتویات پرونده و لایحه اعتراضیه تجدیدنظرخواه و این‌که از ناحیه ایشان ایراد و اشکال موجه و مؤثری که مطابق شقوق مندرج در ماده 240 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور کیفری موجبات نقض دادنامه موصوف و رسیدگی بیشتر را ایجاب نماید مطرح نگردیده است و دادنامه بدوی از هر حیث موافق مقررات و موازین قانونی اصدار یافته است، لذا دادگاه مستنداً به بند الف از ماده 257 قانون مارالذکر ضمن رد تجدیدنظرخواهی به عمل آمده دادنامه معترض‌عنه را عیناً تأیید و استوار می‌نماید. لیکن دادگاه با توجه به این‌که مال مسروقه به شاکی رد شده و فقد سابقه محکومیت کیفری و انگیزه مشارالیه از سرقت به لحاظ اختلاف مالی با شاکی با رعایت ماده 22 قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب و مواد 19/37/38 قانون مجازات اسلامی با دو درجه تخفیف  و تطبیق مجازات با درجه 8 ماده 19 مرقوم و رعایت ماده 65 همین قانون مجازات حبس و شلاق وی را به ترتیب به دو میلیون ریال و پانصد هزار ریال جزای نقدی تبدیل می‌نماید. رأی صادره با لحاظ ماده 248 قانون مرقوم فوق قطعی است.

رئیس شعبه 21 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ـ مستشار دادگاه

بررسي ماده در رويه قضايي


هيچ موضوعي مرتبط با اين ماده ثبت نشده