سامانه جستجو قوانین




نظريه مشورتي اداره حقوقي وزارت دادگستري

قرارداد ساز آرش علیزاده نیری وکیل پایه یک دادگستری آژانس هواپیمایی عصر پرواز مجری ویزای شینگن ویزای ایتالیا ویزای چین ویزای دبی
نظريه مشورتي اداره حقوقي وزارت دادگستري

229                              شماره 140هفته دادگستري صفحه 9

آيا نيابت قضائي مووضع ماده 470 قانون آئين دادرسي مدني با توجه بعبارت 00.و يا اقدام ديگر00.  شامل اخذ توضيح از اصحاب دعوي ، استكتاب و يا اخذ اثر انگشت جهت تطبيق و همچنين تعيين كارشناس ميشود يا خحير؟ و بطور خلاصه كليت ماده مزبور و مشول آن به موارد مختلف اقدامات قضائي تا چه حدود ميباشد؟
در مورد سئوال بالا اداره قحقوي در تاريخ 29/3/53 بدين شرح اظهارنظر كرده است :
علاوه بر ماده 470 قانون آئين دادرسي مدني ، موضوع نيابت قضائي در مورد رسيدگي بدلائل و تحقيق محلي و معاينه محل و انتخاب كارشناس در مواد364و428و443و451 قانون مذكورمقررشده است و با توجه بمواد مزبور، ماده 470 قانون آئين دادرسي مدني ، استماع توضيحات اطراف دعوي را در بر نميگيرد و اعطاي نيابت قضائي در مورد آن خلاف اصول است .

مرجع :مجموعه نظرهاي مشورتي اداره حقوقي وزارت دادگستري درزمينه
مسائل مدني  ضميمه مجله حقوقي وزارت دادگستري
ازانتشارات دفترتحقيقات ومطالعات وزارت دادگستري
باهمكاري آقايان محمودسلجوقي  يداله اميني

112

بررسي ماده در رويه قضايي


هيچ موضوعي مرتبط با اين ماده ثبت نشده