سامانه جستجو قوانین




رای وحدت رويه ديوان عالی كشور

قرارداد ساز آرش علیزاده نیری وکیل پایه یک دادگستری آژانس هواپیمایی عصر پرواز مجری ویزای شینگن ویزای ایتالیا ویزای چین ویزای دبی
تاريخ :  3/8/74     كلاسه پرونده :  74/1ت/565    شماره دادنامه :   665
مرجع رسيدگي شعبه :  شعبه اول دادگاه تجديد نظر استان دادگستري استان تهران
تجدي نظرخواه : قاسم ... به نشاني ...
تجديد نظر خوانده : ...
تجديد نظرخواسته :  از دادنامه شماره 442 - 12/9/72 صادره از شعبه دادگاه انقلاب اسلامي قزوين
گردشكار :  دادگاه در وقت مقرر فوق شعبه اول دادگاه تجدي نظر استان تهران بتصدي دادرسان امضاء كننده زير تشكيل است و پرونده فوق الذكر تحت نظر قرار گرفت با توجه به مندرجات آن پس از مشاوره به شرح ذيل مبادرت بصدور راي مي نمايد.
راي دادگاه
حسب محتويات پرونده آقاي قاسم ... طبق دادنامه غيابي شماره 443 - 12/9/72 دادگاه انقلاب اسلامي ورامين در خصوص اخلال در توزيع به پرداخت مبلغ چهار ميليون ريال جزاي نقدي محكوم شده سپس دادگاه مذكور در مورخ 28/10/73 قرار عدم صلاحيت شايستگي و صلاحيت دادگاههاي عمومي صادر مي نمايد و شعبه سوم دادگاه عمومي ورامين نيز در مورخ 19/7/74  قرار عدم صلاحيت به شايستگي و صلاحيت دادگاه انقلاب اسلامي صادر نموده و پرونده با توجه باينكه اختلاف در صلاحيت محقق شده به دادگاه تجديد نظر ارسال شده نظر به اينكه راي دادگاه انقلاب اسلامي غيابي بوده و رسيدگي به دادنامه مذكور در همان دادگاه به عمل مي آيد عليهذا با تائيد صلاحيت دادگاه انقلاب اسلامي ورامين حل اختلاف به عمل مي آيد النهايه چون به موجب قانون تعزيرات حكومتي مصوب سال 1373 رسيدگي به جرم مذكور در صلاحيت شعبه رسيدگي به امور تعزيرات حكومتي است بايد دادگاه انقلاب اسلامي ورامين به مقتضاي قانون عمل نمايد . 
مستشاران شعبه اول دادگاه تجديد نظر استان تهران
داود اميري                 حسن تقيب الحسيني


بسمه تعالي
تاريخ :  12/9/72                               دادنامه شماره :  72/442/د
راي دادگاه
در خصوص اتهام آقاي قاسم ... فرزند محمود 50 ساله مبني بر اخلال در توزيع گوشت با توجه به شكايت اداره بازرگاني و اقرار و اعتراف صريح متهم و دفاعيه غير قابل قبول و خنده آورش باينكه از ده هزار جوجه مقدار پنج الي ششهزار آن مردند و حتي يك تومان هم نتوانستم از جوجه ها بدست بياورم كه در يك صورت قابل قبولست و آن اينكه جوجه ها را يك جا بديگري واگذار كرده و زحمت نگهداري آن را از سر خود دفع نموده و ساير قرائن و امارات منعكسه و بزهكاري نامبرده محرز و مسلم است لذا باستناد ماده واحده اخلال در توزيع گوشت با رعايت ماده 22 قانون مجازات اسلامي به پرداخت چهار ميليون ريال جزاي نقدي به دولت بدل زندان محكوم گرديد حكم قابل واخواهي در اين دادگاه مي باشد ابلاغ شود. 
رئيس دادگاه انقلاب اسلامي ورامين - اسماعيلي

بررسي ماده در رويه قضايي


هيچ موضوعي مرتبط با اين ماده ثبت نشده